Ordinea este aleatorie 🙂

1. Hart of Dixie
Una bucata doctorita frumusica si simpatica este nevoita oarecum sa paraseasca maretul New York pentru un orasel micut, cu oamenii frumosi si uniti, gata oricand sa fie de ajutor celor din jur, ce pastreaza traditii stravechi imbinate armonios cu timpurile moderne – BlueBell Alabama. Nu va ganditi ca va pun sa va uitati la remake-ul lui Doctor Queen. Nooo, asta e amuzant, plin de peripetii si intamplari frumoase. Primarul orasului este un negru de 2 metri ce are ca animal de casa un crocodil, ea este tot timpul imbracata super fashion si pe tocuri (totul de foarte mult bun gust, sunt multe de invatate din stilul doctoritei Zoey Hart), are niste rivale amuzante si se indragosteste de un tip messed up, pe numele lui Wade, barman la The Rammer Jammer. Inca mai cititi? Sau ati inceput sa il urmariti deja?

2. Scandal
Casa  Alba, o poveste de dragoste interzisa, o tipa super desteapta si stilata. Iarasi sunt multe de invatat din stilul office al Oliviei Pope (numele personajului), care a fost desemnata in urma aparitiilor din serial si din afara platoului drept “Cea mai bine imbracata vedeta” – conform Vanity Fair. Actiunea serialului este foarte captivanta si te ajuta sa patrunzi in culisele lumii politice si serviciilor secrete din SUA (asta daca mai puteti digera vreun pic de politica dupa cata politica este in “aer” zilele astea).

olivia-1

3. Awkward
Da, este cu adolescenti si da, primele 3 sezoane au fost foarte amuzante. Va spune o persoana care nu a urmarit seriale cu vampiri sau seriale cu adolescenti tulburati psihic. Serialul asta chiar merita o sansa, te destinde si te face sa razi. Uneori sunt si lucruri de invatat din serial. Ruleaza si pe MTV 🙂 Pentru cunoscatori, voi incheia cu o replica foarte amuzanta a lui Sadie “You`re welcome!!”

PS: Fotografia asta m-a convins sa vad serialul.

awkard

4. Orphan Black
Nu mai stiu cum am ajuns sa urmaresc acest serial dar va spun ca este foarte, foarte interesant. Actrita Tatiana Maslany interpreteaza vreo 5-6 roluri, in acelasi timp, intr-un mod exceptional. Actiune, clone, familie, stiinta. Are nota 10 de la mine si astept cu interes sezonul 3.

orphan black

5. Two and a Half Men
Toate sezoanele cu Charlie Sheen, il iubesc pe omul asta! Amuzant, amuzant, amuzant. Tare, tare, tare! Damn you producatorule care ai renuntat la Charlie Sheen.

Acesteau au fost 5 seriale misto pe care vi le recomand. Revin cu altele curand!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *