Era o vreme in care nu concepeai sa nu iesi in club sambata seara. Considerai weekend-ul pierdut daca nu iti puneai tocurile si nu ieseai sa bei un cocktail cu prietenii, ajungand acasa uneori chiar in zorii zilei de duminica. Vremuri frumoase cu amintiri memorabile, dar pur si simplu vremea lor a trecut. Asta simti, iar in ultima perioada eviti sa mai iesi spre disperarea prietenilor care s-au saturat sa primeasca refuzuri. De ce nu mai iesi in club si preferi sa stai acasa sambata seara?

sambata seara 2

Numarul 1. Nu te mai potrivesti cu decorul
E galagie si lume multa iar categoria ta de varsta (25-30) este depasita atat de categoria de varsta a baietilor cat si de categoria de varsta a fetelor care se afla acolo. Ti-e teama ca in orice moment cineva ti-ar putea spune “Tu ce mai cauti aici, mamaie?”

Numarul 2. Nu mai simti nevoia sa bei sa uiti de ultima saptamana, ci mai degraba sa te odihnesti pentru urmatoarea
Dupa o saptamana incarcata de munca ultimul lucru pe care mi-l doresc e sa stau cocotata pe tocuri intr-un club galagios sorbind un Cuba Libre ce imi va da dureri de cap a doua zi. Acasa vad un film bun insotit de un pahar de vin la fel de bun sau pur si simplu citesc o carte, dupa care ma odihnesc.

Numarul 3. Mahmureala de a doua zi
Daca prin studentie aveam o oarecare imunitate la bautura (deh, tineretea si shot-urile la 6 ron), acum daca beau doua cocktailuri risc sa am dureri de cap pana luni inclusiv. Clar nu imi doresc asa ceva.

4. Oamenii beti
Poate ca a fost o perioada in viata ta cand iti pareau simpatici. Cand faceai parte dintre ei. Acum insa ai cu totul alte asteptari iar un om beat care iti face avansuri te scoate serios din sarite. Mai ales daca nu este simpatic. Nici baia fetelor nu este amuzanta atunci cand cineva varsa in toaleta alaturata.

5. Sa intalnesti pe cineva cu care sa iesi la cafea in zilele urmatoare este imposibil
Nu stiu exact daca fac asta tuturor, in general, dar baietilor pe care ii intalnesc in club le gasesc imediat, a doua zi adica, defecte uriase si refuz sa mai raspund la mesaje, respectiv invitatii.
In plus, clubul cred ca e ultimul loc in care cineva si-ar putea gasi alesul.

6. Sanse uriase de a intalni pe cineva pe care-l eviti
Vreun fost iubit sau un coleg enervant sunt doar doua posibilitati de a-ti strica seara daca alegi sa iesi in club. Acasa sigur nu te vei confrunta cu asta.

7. Economisesti bani
Incepand de la banii pe care ii dai pe hainele de club pana la banii de taxi si banii de cocktailuri, ai putea salva bani pentru o mini vacanta (daca stai in casa cateva weekenduri) sau o sesiune la spa / shopping.

8. Acasa nu trebuie sa impresionezi pe nimeni
Din momentul in care iti alegi ce vei purta in seara respectiva pana in momentul in care ajungi inapoi acasa, simti ca trebuie sa te ridici la anumite standarde. Mai ales intr-un oras mic unde aproape toata lumea se cunoaste cu toata lumea.

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *