Ultima carte de trend mondial (si imi permit sa spun asa pentru ca era citita in cateva zeci de state) citita a fost Cele 50 de umbre ale lui Grey, despre care va povesteam aici.

Paulo Coelho mi-a placut dintotdeauna pentru ca scrie deschis si vorbeste foarte multe despre trairi, sentimente, dragoste, viata. Am citit cel putin patru cinci carti ale lui si cand am auzit ca a lansat Adulter, mi-am dorit sa o citesc. Cat mai curand posibil, de preferinta.

Am comandat Adulter de Paulo Coelho de la Elefant.ro, mi-a venit a doua zi, cand eram la munca. In prima pauza am citit vreo 40 de pagini, din 250 cate are in total, dornica fiind de o poveste buna, si mai ales, asa cum am mai spus mai sus, parcurgand-o lejer datorita modului in care este expusa.

Daca la auzul titlului, Adulter, gandul te duce rapid catre o carte pasionala si plina de dezmat si aventura, afla ca te inseli. Coelho nu a vrut sa scrie doar o alta carte erotica intr-o lume in care adulterul este de o actualitate ingrijoratoare, el a vrut sa surprinda psihologia si motivele care determina un barbat si o femeie sa comita un adulter.

Si da, nu m-ar fi deranjat cateva detalii in plus, la anumite scene :))

Revenind, daca iti vezi iubita, sotia sau amanta citind cartea asta nu te gandi ca esti pe cale sa fi sau esti deja inselat. Este foarte posibil ca lectura asta sa o determine sa reconsidere orice intentie de a calca stramb in relatia voastra. Tocmai pentru ca surprinde starile psihice si regretul unui act adulter.

Mai am cam 50 de pagini de citit dar o sa aman finalul pentru weekend, pentru a-l savura in liniste si pe deplin. Sper sa fie unul fericit!

PS: Filmul ecranizat dupa cartile “Cele 50 de umbre ale lui Grey” vine in cinema pe 15 februarie 2015 🙂

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *