Vineri dupa job aveam foarte multe drumuri de facut si pentru ca priveam partea pozitiva a acestui lucru – miscarea – mi-am instalat rapid pe smartphone Step Counter, ca sa imi contorizeze cati pasi fac si cate calorii consum.

step counter

Si astfel am inceput sa … fac pasi. Am observat ca aplicatia, prin nu stiu ce mod, stie cand merg cu autobuzul si mai stie cand ma plimb prin casa (probabil vreo setare pe baza de GPS) si nu mai imi numara pasii.

Tragand linie de final asupra pasilor de pana duminica seara si avem asa:

– vineri, 27 februarie – 1159 pasi adica 29 calorii

– sambata, 28 februarie – 6180 pasi adica 157 calorii

– duminica, 1 martie – 13511 pasi adica 344 calorii.

Toate aceste informatii au ramas pastrate in istoricul aplicatiei, inclusiv numarul de calorii. Ce am facut duminica de am mers 13511 pasi? Shopping. Window shopping adica plimbat fara succes prin doua mall-uri in Ploiesti. Plus mancat o salata Caesar la Salad Box. (Apropo, o recomand, este super).

Astazi am inchis aplicatia pentru ca iarasi am fost pe fuga si nu mai aveam baterie pentru contorizarea pasilor. Si am observat ca atunci cand o tin activa consuma ceva mai multa baterie decat cu ea inchisa, si pana la urma e normal. Dar am facut si astazi vreo 3000 de pasi pentru ca… m-am intors la mall si de data asta am avut mai mult succes, m-am ales cu o bluza pe care imi vine sa o duc inapoi. Sa facem alti pasi, no?

Step Counter sau Pedometer, cum se mai numeste, poate fi descarcat gratuit de aici, pentru telefoane cu sistem de operare Android.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *