Imi plac concursurile la care castig, consider ca imi fac antrenamentul pentru potul cel mare de la loterie. Ieri spre exemplu, am castigat un powerbank la un concurs de la munca, dar si o carte interesanta despre care va voi povesti curand.

powerbank

Ce este un powerbank? Este un incarcator portabil universal, de diferite capacitati, care te poate salva atunci cand gadget-urile tale nu mai au baterie iar in preajma nu ai nicio sursa de electricitate.

Sper exemplu, la un picnic sau la plaja cand bateria se consuma pentru ca faci prea multe poze. Sau cand esti pe fuga intreaga zi si ai nevoie de GPS sau pur si simplu sa ramai conectata la internet.

Personal abia astept sa il primesc si sa il folosesc. Nu o sa mai stau cu teama ca raman fara baterie in oras. In functie de capacitatea lui poti incarca bateria telefonului, complet, chiar de doua ori.

Inca nu stiu capacitatile celui castigat de mine, dar spre exemplu bateria telefonului meu are, conform gsmarena.com, 1650 mAh. Un powerbank de 3300 mAh m-ar ajuta sa il incarc complet de doua ori.

Un powerbank este si un cadou util pentru cineva drag, mereu pe fuga si dependent de mobil.

Recomandare achizitie aici.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *