Mie personal imi plac finalele castigate de Asesoft acasa, pentru ca particip si eu si atmosfera din sala este superba. Nu am cum sa nu ma bucur, din fata televizorului (pentru ca meciul s-a jucat la Targu Mures), din tot sufletul de o noua victorie a unei echipe frumoase care a demonstrat ca se poate.

asesoft 2015

Si da, pe cand altii se bucurau ca era Asesoft s-a terminat pentru ca pleaca unii din cei mai buni jucatori, in echipa s-au centralizat noi energii si jocurile din playoff au demonstrat ca Asesoft este in continuare o echipa valoroasa.

N-am avut deloc emotii la meciul de astazi, iar scorul la fluierul final a dat verdictul: Asesoft, campioana Romaniei la baschet masculin in 2015. Bravo baieti!

Burlacul si-a luat fetita in brate si a acordat primul interviu.

catalin burlacu

Era in al noulea cer si a lasat de inteles ca nu se va retrage de la echipa nici in sezonul urmator. Apropo are o fetita superba si amandoi au pupat trofeul dupa ce l-au primit. Pacat ca s-au gasit niste ghiolbani sa se ia la bataie pentru ca jucatorii Asesoft au vrut sa taie plasele cosurilor de baschet. Incaierarea s-a terminat repede, iar ai nostri si-au continuat ritualul. Victoria este dedicata lui Dado, antrenorul echipei Asesoft, acesta fiind plecat acasa in Serbia datorita unor probleme medicale.

Am atasat si cateva poze surprinse pe TV.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *