Asistent Manager vs Consultant în Limba Franceză

În perioada asta vânez joburi și mobilă :)) Ah, și o garderobă de primăvară dar despre asta voi vorbi într-un alt post. Al Crăciunului. Glumesc, într-un alt post pe blog.

job

Revenind, vânez joburi și implicit studiez piața joburilor încercând să mă adaptez și să găsesc ceva mișto și bine plătit (la fel ca fiecare dintre voi). Nu mică mi-a fost mirarea când am observat că pe un post de Asistent Manager au aplicat aproape 1000 de oameni în 17 zile, iar  pentru un job în limba franceză, consultant relații clienți, doar 165 în aproape 2 luni (ambele joburi sunt în Ploiești).

Să avem atât de puțini vorbitori de limba franceză la Ploiești? Să fie teamă de munca în call center? Aș miza pe prima varianta, având în vedere că fostul call center din oraș, cel al Vodafone România, a avut foarte mare succes și totuși din motive nu foarte clare a decis să își mute sediul în capitală.

Ploieștenii nu se tem de call center deci, și totuși preferă să fie Asistenți Manager, aplicând 1000 pe un singur post, în loc să se orienteze pe cele 50 posturi disponibile în limba franceză și plătite (din auzite) cu aproximativ 2000 ron.

Vă zic, din experiență, că franceza e de vină :)))
Așteptăm la Ploiești un call center în română… Studenții vor fi de acord cu mine 🙂

 

Sursă foto: csfi.ro

Loading Facebook Comments ...

One Reply to “Asistent Manager vs Consultant în Limba Franceză”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *