Aștept moda sacourilor arse cu fierul de călcat!

În clasa a V-a, băiețoaică fiind, am reușit să îmi rup blugii cei noi în prima săptămână de când îi aveam. Am picat din pom (nu cereți mai multe detalii, cum ar fi de ce mă aflam acolo) și mi-am rupt blugii în genunchi. Cum pe atunci nu exista sau nu ajunsese la mine moda pantalonilor rupți de acum, am fost tare rușinată când mama, ca și pedeapsa dar și din motive financiare, i-a peticit și mi-a dat să îi port așa. Vă dați seama că eu eram înaintea modei în 2001? Hmm, oare eu am lansat trendul? :))

perfect guy ironing

Astăzi mă decid să port albastru la meciul echipei mele de suflet, Asesoft Ploieeeești! Sacoul meu preferat și albastru era puțin cam mototolit și deși de obicei nu am neapărat o problemă cu o cută mică, mă decid să îl calc. Eu și fierul de călcat, baba și mitraliera. Nici nu ating bine sacoul în zona cutelor că mă trăznește un puternic miros de ars. Holy shit! Prea târziu. Pe spatele sacoului am o urmă de fier de călcat, nu foarte mare, dar vizibilă. Simt că o să plâng, dar n-am timp..

Deschid facebook și trimit un mesaj privat.

”Dragă Iulia Albu,

Aștept cu interes moda sacourilor arse cu fierul de călcat.

Multumesc,

Florentina”

Glumesc cu ultima parte deși… urăsc să fiu nevoită să renunț la lucrurile mele preferate! Totuși o sa aștept moda sacourilor arse cu fierul de călcat! Și va trebui să angajez pe cineva să mă ajute cu călcarea rufelor… !

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *