Sarbatoarea romaneasca Dragobete nu putea trece neobservata de catre cei de la BMW Proleasing Motors, care au decis ca vor premia cea mai frumoasa poveste de dragoste dintre un concurent si…autoturismul sau BMW 🙂

Share your BMWLoveStory

Dragostea este cel mai frumos sentiment. Pentru jumatatea noastra, pentru familie, pentru prieteni, pentru echipa de fotbal preferata sau pentru autoturismul pe care il conducem, dragostea va reusi intotdeauna sa ne topeasca sufletele, sa ne faca mai buni si sa ne faca fericiti.

Anul acesta de Dragobete cei de la BMW Proleasing Motors s-au gandit sa ii provoace pe posesorii de autoturisme BMW sa isi declare dragostea pentru masina lor, iar cea mai frumoasa poveste de dragoste / declaratie de dragoste va fi premiata cu o escapada romantica la Conacul Domnitei Ralu. Escapada include cazare pentru noaptea de 24 februarie, cina si mic dejun, dar si o plimbare pana la locatia de poveste cu cel mai asteptat autoturism al anului 2015, din gama autoturismelor de lux cu productie in serie, noul BMW Seria 7.

Eu sunt indragostita de un BMW Seria 6 Gran Coupe si cu drag as insira un roman despre cum intre noi a fost dragoste la prima vedere, sau sa zic la prima plimbare undeva in luna octombrie a anului trecut, insa trebuie ca autoturismul BMW de care sunt indragostita sa imi si apartina 🙂

Daca v-am facut curiosi / curioase si sunteti posesori de autoturism BMW, accesati pagina de aici si va inscrieti la concurs.

Succes tuturor!

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *