Nu sunt mandra de faptul ca sunt usor nerabdatoare sa inceapa emisiunea asta, dar trebuie sa recunosc (fata de alte persoane care se uita si nu recunosc asta) ca ma voi uita mai mult pentru ipostazele de ASA NU si pentru a ma amuza de anumite situatii.

burlacul1

Am citit deja ca sezonul Burlacul 2015 este regizat complet si ca e chiar plictisitor pentru ca tipul ala Andrei Andrei are iubita si evita picanteriile cu domnisoarele inscrise.

Nu stiu daca voi urmari tot sezonul, ramane sa ma pronunt dupa episodul de diseara. Ultimul sezon cu Bogdan Vladau nu a fost foarte rau, unele tipe erau chiar simpatice in felul lor special, pozitiv sau negativ: Paula Mingier, Alexandra Nicolescu, tipa aia din Cluj care era foarte stilata si cu bun simt, bruneta aia cu ten alb foarte educata care a ajuns pana in finala, Daciana care a castigat, tipa care vindea inghetata in Constanta si era foarte galagioasa – Lorena parca, tipa foarte inalta pe care Bogdan a refuzat sa o sarute in elicopter, etc. Cam atatea am retinut. Nume sau actiuni.

Paula Mingier era foarte ok in emisiune, arata bine, se imbraca super, avea o atitudine ok, ma fascina cand manca doar nuci toata ziua, dar astea sunt detalii. Am urmarit-o o perioada pe Facebook dar o taguiau tot felul de fetite imature pe paginile lor de Facebook in poze, cam de 10 ori pe zi. Era obositor, mai ales ca pozele se repetau.
Alexandra Nicolescu era foarte amuzanta si simpatica, e ploiesteanca de-a mea.

Burlacul 2015 – ma bucur ca nu este interpretat de Victor Slav, pentru ca locul lui este cu Bianca D. :))
Totusi alegerea pentru acest Andrei Andrei inca nu mi se pare inspirata. Mi se pare rigid si antisocial, deci putin asta tradeaza pozele, un manechin-papusel. Sa lasam insa sa ‘vorbeasca’ si actiunile lui, diseara de la 20.30 :))

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *