Campanie cu vedete pentru Crucea Roșie. ”Arată că îți pasă”

Andreea Raicu, Alexandra Ungureanu, Cabral, Cornel Ilie, Horia Brenciu, Antonia, Iuliana Tudor, Margareta Pâslaru, Șerban Copot și baietii de la 10lucruri.ro au filmat un spot pentru Crucea Roșie prin care te invită să NU donezi cei 2 % pentru Crucea Roșie. De fapt, te invită să redirecționezi acei 2% abia după ce te fac să ajungi singur la concluzia că ar merita donația!

andreea raicu campanie crucea rosie

”Să donezi? În loc să joci Candy Crush Saga? În toată lumea există oameni care nu au ce mânca. Ce așa mare lucru? Nu ai cum să ajunți persoane inundate cu o semnătura. În România nu se produc accidente… și nici cutremure… etc”

Clipul poate fi urmărit mai jos.

Donația se face aici http://www.crucearosie.ro/doilasuta/

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania este o organizatie umanitara membra a Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie, auxiliara autoritatii publice si abilitata prin lege sa asigure asistenta umanitara in caz de dezastre si sa vina in sprijinul persoanelor vulnerabile. 

Crucea Rosie Romana asista persoanele vulnerabile in situatii de dezastre si de criza. Prin programele si activitatile sale in beneficiul societatii, contribuie la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, protejeaza sanatatea si viata, promoveaza respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare bazata pe nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta sociala sau politica.

Crucea Rosie Romana este singura organizatie umanitara cu o retea functionala pe intreg teritoriul tarii. Avand 47 de filiale, 1.996 subfiliale si 1.307 comisii, Crucea Rosie beneficiaza de o structura unica, construita in peste 137 de ani activitate umanitara. Astfel, organizatia este prezenta la fiecare nivel teritorial: judet, municipiu, oras, comuna si sat. 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *