Candy Crush este deja istorie? Flappy Flight noul joc la modă !

image

În septembrie 2009 mi-am creat cont de facebook şi m-am lăsat rapid cucerită de cel mai în vogă joc al momentului : Farmville. Dorinţa de a concura cu prietenii şi a ne duela în niveluri, dar şi modul obligat de socializare “pentru a trece la nivelul următor solicită prietenilor zece vaci verzi şi şase bucăţi de gard” mă ţineau din treabă la job şi trează nopţile până pe la 3 dimineaţa.
După aproape un an, am renunţat. La văcuţe dragalase, plantatii cu flori, pomi fructiferi şi alte elemente virtuale interesante din joc.
Anul trecut, prin ianuarie, am descoperit Candy Crush. Un joc la fel de la modă şi popular printre utilizatorii facebook! Încă ma mai joc si mi l-am descărcat si pe mobil. Sunt la nivelul 382 dar cu pauze de câte o lună sau si mai mult. Sunt niveluri destul de grele care m-au ţinut in loc.
Începând de ieri am intrat într-un nou cerc vicios : Flappy Flight sau Flappy Bird. Trebuie sa faci o păsărică roz să zboare printre tuburi fara sa le atingă si sa se prabuseasca. O ţii în aer cu apăsări repetate pe mouse sau ecran (da, am jocul si pe telefon deja).
Cel mai mare scor al meu? 15.

Daca esti la modă cu jocurile şi vrei să testezi si tu nebunia Flappy Flight dar şi să arăţi ce scor bun esti in stare să obţii, descarcă-l pe Android sau joacă-te pe facebook.

Enjoy!!

Posted by WordPress Mobile

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *