Am stabilit deja ca nu putem renunta la mancarea preferata. Atunci hai sa o reducem macar la un 50% fata de cat mancam de obicei si ‘de restul’ sa facem sport.

Avem de ales intre a merge la sala, a face sport acasa, alerga prin jurul blocului cu maidanezii in urma… sau a dansa prin casa.

home dance

De ce ai dansa prin casa ca sa slabesti versus celelalte variante de mai sus?

> o poti face oricand in orice esti imbracata pe muzica ta preferata – nu ai nevoie de echipamente costisitoare si la moda

> nu iti indica nimeni cand sa schimbi stanga cu dreapta si ai liber la miscari (dupa ce faci sport acasa cu un DVD o anumita perioada iti pierzi interesul pentru miscari si muzica –  iti devin antipatice – been there done that!)

> iti poti dezvolta feminitatea si senzualitatea prin exersarea unor miscari din videoclipurile preferate de la dive ca Beyonce, Shakira si, de ce nu, Nicki Minaj sau Iggy Azalea care nu se feresc se abuzeze de miscarile din posterior

Shake that!

hone dance

> Cate calorii arzi prin dans? Intr-o ora poti pierde pana la 500 de calorii!

Lora a postat de curand pe pagina ei de Facebook un filmulet in care danseaza pe piesa de mai jos. Miscarile ei sunt indraznete si senzuale.

Acum ca ai aflat cate calorii arzi prin dans, baby get up and dance, cum ar spune Andreea Balan. Press PLAY

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *