Ahh, postul asta se dorea a fi unul spus cat se poate de serios, insa stiu o gluma cu cea mai dulce despartire … and I`m not afraid to use it :)) Cea mai dulce despartire este … despartirea picioarelor, dar nu despre asta vom vorbi astazi.

ex

Vom vorbi despre acele despartiri de o persoana de sex opus, despartire in urma unei relatii mai lungi sau mai scurte, acea despartire care te face sa devii un om mai bun, nu pentru a demonstra cuiva ceva, ci pentru ca simti ca asta iti doresti: sa devii un om mai bun pentru tine. Este o despartire care te schimba, iti deschide ochii spre tine, te face sa vrei sa iti dai prioritate si sa iti oferi timp pentru a face lucruri care te fac fericit.

Fie ca incepi un stil de viata sanatos, alergi mai mult, citesti mai mult, iti schimbi garderoba, jobul, petreci mai mult timp cu cei dragi, scapi de cateva kilograme, te muti in alt oras, incepi cursuri de dans, de yoga, de actorie, de canto, de limba portugheza, frecventezi filarmonica si biblioteca judeteana… orice te ajuta sa te simti mai bine si sa ‘cresti’ ca om este super extra fuc*in binevenit.

Cea mai dulce despartire e aceea cand realizezi ca nu ai nevoie de cineva care nu te vrea pentru a fi fericit. Cea mai dulce despartire e aceea cand dupa 3 baxuri de servetele udate cu lacrimi, realizezi ca lumea nu s-a sfarsit si ca mai sunt atat de multe lucruri de facut si ca cel mai bine ar fi sa te apuci cat mai repede de ele pentru ca timpul este foarte pretios.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *