Cand am auzit ca vine Mihaela Radulescu la Romanii au Talent nu m-am gandit la absolut nimic, nu am crezut vreo clipa ca va schimba in vreun fel, bun sau rau, emisiunea. M-am inselat foarte tare insa.

Mihaela Radulescu la Romanii au Talent

Inca de cand a aparut primul concurent pe scena am simtit o fortare din partea ei. O exagerare cu fiecare aparitie pe scena a vreunui concurent. A exagerat cu kilogramele fetei de 14 ani, cu sarutatul acelui tip, cu linsul degetelor concurentei si tavalitul prin faina, si cu lacrimile la piesa concurentului ce a primit calificarea direct in semifinala.

Dar astea le stiti si voi deja si nu mai are rost sa le enumar. Probabil ati citit multe articole cu glume si rautati despre Mihaela Radulescu la Romanii au Talent. In dimineata asta eu le-am citit pe cele mai bune. O sa va redau cateva dintre ele, reunite sub titlul

50 Shades of Raduleasca

 • Un glumet pe scena, e haios tare, dar nu pot sa rad.
  Dacă râd prea tare îmi plesneşte cusatura de la ceafă, trebuie să mă abţin. Dar e atât de greu.
  “De la mine ai un NU!”
 • Oare mă vede Andreea Marin?  Se uită la televizor? Ştii ce, să îi dau un sms, că să fiu sigură. Doar pentru ea m-am întors în ţară.
  SMS Mihaela: “Bună, ce faci?”
 • SMS Andreea Marin: ”Uite, prin oraş cu copilul meu adoptat din Africa. L-am dus la îngheţată, el nu a văzut niciodată îngheţată şi i-am făcut o surpriză. Hihi.”
 • Ce copilă grasă! Ce copilă grasă! Ce copilă grasă! Are 5-6 kilograme în plus! Si sor-sa la fel!
  Bă, frate, ăştia nu au auzit de operaţii estetice aici în România?!Cât dracu îi trebuie să arate ca mine? 200 000 de euro? Ce nesimţită!
 • Doamne, îmi place băiatul ăsta de pe scenă, dansează minunat. Aş ridică mâna să îl votez!
  Dar doctorul mi-a zis clar:când vrei să ridici mâna dreapta  trebuie să stai în picioare şi  să întinzi şi piciorul stâng, să se creeze o linie elastică la ligamente şi piele.
  Altfel rişti să pocnească la subraţ.
  “Imi pare rău, de la mine ai un NU!”
 • Ce mişto cântă fata aia!
  Are sâni naturali şi e tânăra!
  “De la mine  ai un mare NU!”
 • SMS Felix: “Meine Liebe, mă uit la Românii au talent. Văd numai ciudaţi pe scenă, iar în juriu sunt: un băiat simpatic, un nene plinuţ chelios, o fată drăguţă, Andra, şi un travestit.”
  Şi el vede travestitul pe care îl vade eu pe monitor! Înseamnă că aşa e transmisiunea!
  Ce ţară de rahat! Românii ăştia nu fac nimic cum trebuie!

Continuarea aici.

Loading Facebook Comments ...

One Reply to “Cele mai bune glume despre Mihaela Radulescu la Romanii au Talent”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *