CIF curăță România de mesajele agresive

Aseară am văzut o reclamă foarte interesantă la televizor, mai exact o campanie, CIF curăță România de mesajele și inscripțiile negative și agresive de pe pereții clădirilor.

 

cif curata romania

 

Motivația campaniei: protejarea copiilor

” Când vrem o Românie curată, ne gândim în primul rând la copii. Ei sunt cel mai ușor de influențat. Trăim într-o societate în care devine din ce în ce mai greu să le protejăm inocența. Putem să închidem televizorul, să limităm accesul lor pe internet sau la diferite publicații. Dar cum putem bloca limbajul străzii, mesajele și inscripțiile agresive care apar pe pereții clădirilor?”

 

Când și cum?

În perioada 20 februarie – 30 mai 2014, fotografiază orice mesaj agresiv de pe stradă și încarcă fotografia pe site sau pe Facebook la adrea de aici . Locațiile curățate pe parcursul campaniei vor fi stabilite printr-o serie de selecții aplicate fotografiilor înscrise pe site, în limitele și condițiile regulamentului.

Procesul de înlăturare a acestor mesaje constă în curățarea propriu-zisă a zonei de către o echipă specializată, atât cu produse Cif, cât și cu alte soluții de curățare special concepute pentru exterior, în funcție de suprafața curățată.

 

Felicitări Cif pentru campanie!
Implică-te și tu!

Sursa info si foto: http://www.cif.ro/

 

Loading Facebook Comments ...

One Reply to “CIF curăță România de mesajele agresive”

  1. nu vor gasi prea multe mesaje agresive pe pereti. pe mine m-a infuriat aceasta reclama: mizeria nu se afla pe peretii cladirilor, se afla in atitudinea unor snobi scrobiti. nu voi cumpara acest produs: mesajul reclamei are o tenta fascistoida 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *