Comanda Yves Rocher: 6 produse, 2 cadouri si livrare gratis la 99 ron

Nu cred ca exista vreun alt site de comenzi online care sa imi produca mai multa satisfactie decat Yves-Rocher.ro. Este locul meu preferat de cumparaturi, atat in online, cat si in offline, si asta pentru ca niciodata nu simt ca imi irosesc banii, au multe promotii, sunt foarte multumita de produse, primesc cadouri si daca ating un anumit prag de cumparaturi, am si livrare gratuita.

cadouri yves rocher

Ce mi-as putea dori mai mult? Hmm, sa se inventeze mancarea delicioasa care nu ingrasa, dar asta este din cu totul alt film :)))

Pentru ca mi se termina fondul de ten si nu doresc sa raman fara, decid sa dau o comanda Yves Rocher astazi. Mai adaug un tus de ochi, cateva geluri de dus Jardins du Monde si un gel de dus nectar plus burete de dus in forma de capsuna (la doar 9 ron), din sectiunea Idei de cadouri. Gelurile de dus Jardins du Monde sunt de asemenea lucruri foarte utile si placute pentru a le darui celor dragi, in special prietenelor femei. 🙂

Am ajuns la pragul de 99 de ron cu aceste produse, 6 la numar, si astfel am beneficiat de doua cadouri – un parfum Moment de Bonheur (pretul parfumului este de 140 ron) si o geanta de bagaje super simpatica (vezi foto) – si de livrare gratuita.

I love shopping at Yves Rocher!

 

Loading Facebook Comments ...

One Reply to “Comanda Yves Rocher: 6 produse, 2 cadouri si livrare gratis la 99 ron”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *