Daca cineva mi-ar fi spus acum 3-4 ani ca m-as putea relaxa gătind, nu aș fi crezut. Ba chiar m-aș fi amuzat pe seama persoanei respective.

Azi după muncă am trecut însă prin supermarket și am zărit în raftul de legume ciuperci. În momentul următor eram la casa de marcat cu ciuperci, cașcaval și un ardei roșu (printre alte cumpărături).

Acasă m-am echipat cu un tricou maxi size lejer și o pereche de șosete lungi ,(apropo, știe cineva când vine vara?) și am trecut la… cratiță. Cu Dance FM pe fundal, pentru spor!

După ce am spălat bine ciupercile, am tocat ardei si cașcaval în cuburi mici si am amestecat rezultatul cu puțină sare, boia iute și piper – i love spicy foods. Am umplut ciupercile cu amestecul final și le-am pus pe grătarul de aragaz (prevăzut și cu capac).

Ceva lipsea… în așteptarea cinei. Ah, da, vinul. Vinul e răspunsul, când intrebarea este… ok, bine, indiferent care este întrebarea :))

Când am gustat prima ciupercuta gatită, am simțit dorința să mă cer de nevastă :)) asta în caz că se întreabă
cineva cum a ieșit ‘rețeta’.

image

Și acum savurez o cină gătită de mine, cu un pahar de vin roșu, în timp ce ascult ploaia de afară și mă uit la Seinfeld. And I’m happy!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *