Costumul de baie alb. Cine îl poate purta?

zegaRăsfoiește două site-uri de costume de baie. O revistă. Trei magazine. Câte costume de baie de culoare albă găsești? Foarte puține spre deloc. Dar de ce?

Ieri am fost la piscină și inevitabil am observat niște comportamente. Nu știu ziariștii sau bloggerii cum sunt, dar eu uneori pur și simplu văd ceva și în capul meu se pornește redactarea unei postări. E amuzant. O văd pe o tipă la piscină ieri, purtând un costum de baie alb. Credeți că m-am gândit ce nașpa îi stă (pentru că îi stătea)? Nu, m-am gândit fix la titlul acestei postări și la câteva fraze pe care le veți găsi pe parcursul postării.

Costumele de baie albe sunt foarte pretențioase. În primul rând, sunt anumite materiale de culoare albă, care sunt albe doar o dată în viața lor și anume la achiziție. După prima spălare albul nu mai este alb nici cu Perwoll sau Vanish sau clor clasic de pe vremea ceușistă. Intri în mare (Marea Neagră) cu un costum de baie alb, ieși cu el verde de alge și gri de nisip. Și atunci cine își dorește un costum de baie de unică folosință? Eu, dacă ar fi vorba de o ocazie super extra mega specială, însă vine și problema numărul 2: ce corp trebuie să ai ca să îl poți purta? În primul rând unul bronzat, ca să existe un contrast. Degeaba ești slabă și porți un costum de baie alb, dacă și pielea ta este albă arăți ca un copil înfometat din Somalia. Deranjezi vizual. Apoi dacă ești plinuță, iar este posibil să te dezavantajeze: albul îngrașă, negrul subțiază.
Orice se vede pe el poate părea suspect, și se mai întâmplă să îl atingi cu ulei sau cremă de plajă… sau să transpiri. Uneori sunt cam transparente….

Credeți că degeaba cataloagele/magazinele/site-urile expun 50% costume de baie negre și 45% costume de culoare închisă? Nu, nu, nu este nicio coincidență.

Femeile sunt în general mai reticente la această culoare din motive destul de clare, eu am expus câteva, sigur mai sunt 🙂
În concluzie, nu oricine îl poate purta, iar dacă vrei să faci o impresie atât de bună asigură-te că o faci până la capăt: culoare alb impecabil, corp bronzat și tonifiat, material fără transparență, atenție la accidente (uleiuri și creme)! 

Sursă foto: zega.ro
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *