Cremă din gama anti Aș de la Yves Rocher

Pentru că fondul meu de ten preferat Zero Defecte de la Yves Rocher este pe sfârșite, profit de timpul liber să sun la call center pentru o comandă. Pe lângă faptul că iubesc majoritatea produselor cosmetice de la ei (am parfum, gel de duș, cremă de corp, cremă de față, loțiune micelară, rimel, glos, fond de ten, etc), întotdeauna mă atrage și cadoul, care fie deja îl cunosc și e principalul motiv pentru care fac comanda , fie este unul surpriză, mereu una plăcută.

yves rocher

Îmi răspunde imediat o operatoare, abia am timp să dau televizorul mai încet și să vin lângă telefon. Credeam că am să aștept mai mult dar se pare că e destul de liber în perioada asta. Se prezintă ea (n-am reținut nimic) și mă prezint eu.

– Adresa, vă rog.
– Bla, bla, bla…. Îi dictez eu orașul, strada, blocul, numărul de apartament.
– Scara…?
– Bî.
– Numărul de telefon?
– 072…
– Adresa de email?
– …

Prea multe detalii vor. Iar aia cu insistatul să îi spun scara mi se pare aiurea. În fine, îmi prezintă ea ofertele disponibile pentru mine, niciuna foarte atractivă apropo, la cadou mă refer.

– Puteți beneficia de crema de noapte din gama Anti Aș sau să vă alegeți gratuit un produs din catalog, în valoare de 90 ron. Și puteți alege o apă de toaletă cu lăcrămioare sau cireș sau …

În mintea mea era doar ce e Aș pentru că sigur nu vreau să miros a cireș și lăcrămioare.

– Deci încă o dată doar crema și apă de toaletă îmi puteți da cadou?

Insist și eu că doar nu îmi e rușine cu faptul că ador să vânez promoții.

– Da, cremă anti Aș și apă de toaletă cu arome florale, naturale, de lăcrămioare sau de cireș sau de…
– Și la ce folosește crema? Adică de ce aș alege-o…
– Este foarte hidratantă și luptă împotriva îmbătrânirii, este recomandată pentru toate vârstele…

Aș e age. Adică eigi decât că i-ul îl termini în Î. Nu o să îi țin o lecție de pronunție deși aș fi putut, gratis, fără vreo aroganță în atitudine. M-am grăbit să închid ca să dau comandă pe site, unde am primit rimel și glos gratuit (ca în poza de mai sus), transport gratuit, un cadou surpriză, plus că am comandat în 99 de ron fondul de ten, trei geluri de duș, o cremă hidratantă pentru picioare și un șampon. Sunt curioasă dacă acel cadou surpriză de pe site e o cremă Anti Aș… Rămâne de văzut :))

PS: Recomand călduros Yves Rocher, click aici pentru comenzi sau pe poza de mai sus 🙂

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *