Cum afli cine te-a șters de pe facebook? TESTAT!

Facebook – cea mai importantă/populară rețea de socializare a momentului – permite vizualizarea prietenilor care te șterg de pe facebook cu ajutorul site-ului who . deleted . me. (voi să îl scrieți fără spații, mie mi-l blochează facebook).

Folosiți-l cu încredere, eu îl folosesc de peste un an, și deși în ultima perioada a fost nefuncțional datorită unor lucrări de îmbunătățire, astăzi am primit mail că este din nou disponibil. Am accesat imediat să mă conving, m-am logat cu contul de facebook, și mi-a apărut, spre surprinderea mea, istoricul acestor luni de pauză. Am aflat astăzi că m-au șters anumiți oameni, mi-au apărut și cei pe care i-am șters eu, dar și cei care și-au șters/dezactivat contul. Toți apar însă în aceeași secțiune ”Your ex friends”, singura diferență este că ai specificație numai în dreptul celor care și-au dezactivat contul. Pentru restul care îl au activ nu poți vedea dacă i-ai șters tu sau s-au „sinucis„ ei de bunăvoie :))

whodeletedme

Există și secțiune de your new friends 🙂

Primești notificări pe mail zilnic. Să ne fie de folos și să socializăm frumos!

Nota! Vei primi notificari din momentul in care dai log in cu facebook. Aplicatia nu iti prezinta si istoricul,ci doar de atunci inainte 🙂 multumesc celor care mi-au pus intrebari.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *