Citit la ora x, livrat cu succes, ultima oara activ azi la ora xx – se pare ca toate aplicatiile de mesagerie ne incalca oarecum intimitatea.whatsapp
Cand trimiti un SMS clasic, primesti raport de livrare. Unele telefoane pot activa si raport de citire. Pe Facebook Chat avem “Seen at … / vazut la …”, iar pe Whatsapp avem culoarea albastra a celor doua semne de “vazut” atunci cand mesajele ne-au fost citite. Plus ca in dreptul contactului cu care purtam discutia ni se afiseaza daca este conectat sau cand a fost ultima oara activ.

Cum ascundem ultima activitate pe Whatsapp? Destul de simplu. Intram in setarile aplicatiei – alegem Cont si apoi Confidentialitate. Acolo avem sectiunea “Cine poate vedea datele mele personale?” si sunt disponibile trei categorii: ultimul act, poza de profil si stare (statusul acela).

Daca setezi ca ultimul act sa nu mai fie disponibil nimanui, esti avertizat “Daca nu doriti sa afisati Ultimul Act, nici dvs nu veti putea vedea Ultimul Act al altor persoane”, ceea ce este cam nasol :))
Tot in aceasta sectiune pot fi gestionate contactele blocate.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *