”Cum de nu se îndrăgostește toată lumea de tine?”

Cum de nu se îndrăgostește toată lumea de tine? 

Tu care ești cea mai frumoasă de privit, ai un trup absolut, pantofii se calcă în picioare ca să stea la picioarele tale? Și totuși, tu continui să stai cu un tip care te tratează cum nu ar trebui nicio femeie tratată?

Dacă ar exista o emisiune zilnică ce prezintă trei cazuri diferite de violență domestică, show-ul nu ar rămâne foarte repede fără subiecte. În lipsa acestui show, ne ”mulțumim” să ascultăm cazurile vedetelor și persoanelor cunoscute care apar, își prezintă drama și își îndeamnă consoartele să ia atitudine.

Violență fizică sau verbală, ambele la fel de dureroase. Statisticile prezintă un raport de 5 femei la un bărbat – asta le dă dreptul să trateze femeile cum au ei chef? Greșit, total greșit. Statisticile, ca multe alte informații, aduc de cele mai multe ori dezinformare și panică în rândul celor carora le sunt prezentate, blocându-i oarecum în situația în care se află și blocându-le intențiile de a se ridica și a-și trăi viața în modul în care doresc.

Da, poate sunt 5 femei pe un bărbat dar nu te îndoi nicio clipă că nu este și al tău pus undeva deoparte. Tipul ăla care se îndrăgostește de tine chiar și în diminețile în care ai cearcăne și părul ciufulit. Lumea e plină de salvatori și de oameni cu intenții salvatoare. Și de Don Juani deghizați în tipi timizi, aparent fără prea multă personalitate, cuminți, tăcuți, lipsiți de aroganță și opulență, poate modești. Și care te iubesc în secret. Și care te visează. Și care așteaptă cu inima strânsă să le ceri cel mai banal gest, gest cu ocazia căruia pot fi mai aproape de tine, pot avea un motiv pentru care să îți vorbească și să te caute.

Multe preferă în schimb o corecție fizică și psihică, în privat de cele mai multe ori, dar mai sunt și scene față de prietenii voștri, tocmai pentru a salva aparențele unei vieți fericite și relații perfecte. Nici măcar Zâna nu a mai rezistat alături de Junior, ea care ținea atât de mult la aparențe. Aparențele te fac fericit în măsura în care vrei să fie cei din jurul tău fericiți, ba chiar invidioși pe ceea ce ai tu.

În rest, nu se merită. Dacă încă nu realizezi asta, cel mai probabil meriți ceea ce ți se întâmplă.

Și nu-mi vorbiți despre situațiile fără ieșire. Ele există în măsura în care tu le dai voie să existe.

În acest scop vine și melodia și clipul celor de la Vunk, băieți care au parte de tot respectul meu, pentru totdeauna, pentru toate piesele frumoase și de bun gust, acum chiar și cu mesaj educativ.

Play ON!

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *