Ne trezim si verificam telefonul, mai navigam putin pe internet pana ne decidem sa ne ridicam din pat. Asteptand autobuzul mai aruncam o privire pe mobil, la fel si de-a lungul drumului catre job. Si la job. Si in pauzele de la job. Si in drumul spre casa. Si seara inainte de culcare. Cum ne afecteaza frumusetea folosirea intensa a telefonului?

phone addict

Conform revistei Hola, citata de agerpres.ro, mentinerea capului aplecat pentru consultarea acestor dispozitive favorizeaza aparitia unor riduri la gat si la barbie, chiar si in randul tinerilor. Daca aceasta deteriorare s-a produs si ridurile circulare din jurul gatului devin vizibile, solutia ar putea fi gasita doar in saloanele de cosmetica, unde vom avea nevoie de un peeling si mezoterapie cu acid hialuronic, care include agenti antioxidanti.

Un studiu realizat de corporatia americana Intel a relevat ca 40 la suta dintre utilizatori nu-si inchid aceste dispozitive niciodata si ca 8 din 10 persoane isi pastreaza telefonul mobil alaturi de ele in timp ce dorm.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *