O tanara tocmai a stabilit un record in ceea ce priveste concedierea: nu a apucat nici macar sa lucreze o singura zi si a fost concediata. Un astfel de record este practic imposibil de depasit, cred urmatorul prag e respingerea la interviu, dar asta nu se considera concediere, pentru ca nu implica angajare.

Cum poti fi concediata inainte de prima zi de lucru? Pai primesti jobul, semnezi oferta, ti se spune ca vei incepe de luni si duminica postezi pe Twitter, pe public, sa vada toata lumea, nu doar cei care iti urmaresc profilul, ca de maine incepi o slujba de rahat (slujba era la o pizzerie). Intamplarea face ca angajatorul sa vada postarea si luni la prima ora sa te concedieze 🙂

Mai jos avem tweet-ul. Si tot mai jos avem raspunsul angajatorului care ii transmite ca a fost concediata si ii ureaza succes in noua viata fara job si fara bani. Tipa insista si posteaza din nou, alaturi de cateva emoticoane care exprima un ras in hohote, “tocmai am fost concediata pe Twitter”.

concediata inainte de prima zi de lucru

 

@Cellla_ And….no you don’t start that FA job today! I just fired you! Good luck with your no money, no job life!

concediata 2

 

 

Nici metoda de concediere nu se lasa mai prejos de record: nu am mai auzit de concediere prin Twitter :))
Se pare ca angajatorul ar fi primit pontul despre statusul fetei de la un alt angajat de-al lui, altfel nu isi mai folosise contul de ani de zile. Sper ca acel angajat a fost promovat, pentru loialitate :))

Recomandare: aveti grija cu exprimarea frustrarilor legate de job in online. Cineva va poate urmari in orice moment. In plus, este dovedit ca foarte multi angajatori verifica profilele online si informatiile de pe google legate de o persoane inainte de a chema aceea persoana la interviu sau inainte de a o angaja.

 

Sursa foto si text: elitedaily.com

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *