reclamele pe youtube

Unele reclame sunt chiar interesante si folositoare (atunci cand afli de un produs nou sau o promotie/ reducere), nu insa si cand esti pe YouTube, alegi piesa preferata, dai PLAY si esti obligat sa astepti cateva secunde pana sa poti asculta melodia. Daca se intampla sa ai volumul setat la maxim, ca doar asculti muzica preferata, si incepe o reclama galagioasa si enervanta, e foarte posibil sa ti se cam duca cheful si sa vrei sa scapi de enervantele reclame. Ca sa nu mai zic cand alegi sa ruleze un playlist. Dupa fiecare melodie se mai aude si reclama, in inceputul altei melodii, si daca nu esti langa PC sa dai sa treaca peste reclama, dupa secundele obligatorii, vei fi nevoita sa asculti toata reclama.

Eu am gasit solutia pentru reclamele de pe YouTube. Mai ales ca eu folosesc numai Google Chrome atunci cand ascult muzica pe Youtube iar solutia este una doar pentru Chrome. E vorba de o extensie pe care trebuie sa o descarci de aici, sau mai bine zis ii dai “Adauga la Chrome”, inchizi de tot browserul, si cand il redeschizi problema e rezolvata. Mai simplu nici ca se putea. Serios.

Exista si o solutie pentru Mozilla Firefox si este disponibila la adresa de aici.

Daca folositi Internet Explorer solutia este sa treceti la Chrome, descarcandu-l. Nu vad de ce ar mai folosi cineva Explorer, atunci cand exista Chrome 🙂

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *