Pe 12 decembrie incep cursuri Photoshop la Ploiesti. Organizate de Beeds Media, cursurile se desfasoara pe parcursul a trei zile – vineri, sambata si duminica, timp de 18 ore, 6 ore zilnic.

cursuri photoshop ploiesti

Cursul costa 590 de ron si poate fi achitat in doua rate.

In cadrul Cursului de Photoshop pentru Incepatori INTENSIV se vor discuta pe larg aplicatiile teoretice si practice din Adobe Photoshop. La finalul cursului, participantul va putea realiza singur lucrari grafice pentru tipar sau online, de la sigle si carti de vizita pana la bannere si postere.

Pentru a participa la curs trebuie sa vii de acasa cu propriul laptop, pe care sa ai instalata aplicatia Adobe Photoshop.

Beeds Media este un Centru de Training pentru Dezvoltare Personala si Profesionala ce organizeaza cursuri photoshop, cursuri grafica publicitara, cursuri web design, cursuri marketing online si cursuri illustrator de mai bine de 7 ani.

Mai multe detalii despre cursul Photoshop, cui ii este adresat si cum te-ar putea ajuta, dar si modalitati de inscriere gasesti aici.

Nu este nimic specificat de o diploma de participare sau certificare, dar cu siguranta puteti cere detalii in legatura cu acest aspect la numarul de telefon de contact.

Personal nu as plati suma asta fara o diploma, mai ales ca eu am invatat foarte multe functii din Photoshop, singura, cu ajutorul informatiilor si tutorialelor de pe Google si Youtube, acum cativa ani, cand eram indragostita de o vedeta si faceam colaje de poze, postere si afise.

Cursuri Photoshop Ploiesti

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *