Cel mai recent playback la TV care a iscat ceva controverse este cel facut de Alexandra Stan la Vocea Romaniei, aseara, cu ocazia semifinalelor.
Se spune ca atunci cand un artist face playback nu isi respecta publicul pentru care ar trebui sa cante. Daca cineva isi doreste sa asculte o inregistrare a vocii sale, il va cauta pe youtube, pe gratis, si gata.

alexandra stan la vocea romaniei

In momentul in care o emisiune de talente muzicale de calibrul Vocea Romaniei invita un artist sa cante, o face pentru ca acel artist este un exemplu din punct de vedere capacitati voce pentru acei concurenti. Cand a aparut Alexandra Stan la Vocea Romaniei, pe scena, m-am mirat putin deoarece Alexandra nu s-a remarcat extraordinar prin voce aproape niciodata, ea este mai degraba un produs muzical in care cele trei conditii sunt indeplinite, unele mai bine decat altele se pare: voce, look, promovare. Si da, ultimele doua sunt cele la care ma refer.

Alexandra Stan are factorul X, are ceva-ul care a facut-o faimoasa in atatea tari, are si voce, dar vocea nu e principalul element, spun eu. Si din cate stiu, #VinerieVocea 🙂

Prezenta a fost total neinspirata si daca unii au fost dezamagiti de Alexandra, altii, ca mine, au fost dezamagiti de alegerea producatorilor emisiunii.

Tudor Chirila nu s-a putut abtine si a vorbit imediat dupa momentul Alexandrei, spunand: “Eu as avea ceva de comentat. Respect Marius Moga. A cantat live foarte bine, fata de actul dinainte. Ma refer aici la actul Alexandrei Stan”.

Incercand sa salveze situatia, Moga a adaugat: “Suntem live la Vocea Romaniei, asta e clar”.

Prestatia (dansul, coregrafia) Alexandrei pe piesa Cherry Pop a fost insa foarte bine realizata, pacat ca a fost umbrita de playback. 🙂

Loading Facebook Comments ...

One Reply to “Despre subiectul Alexandra Stan la Vocea Romaniei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *