Pana ca Facebook sa implementeze optiunea din mesagerie “Vazut la ora xx”, un fel de raport de citire al mesajelor trimise, raspundeam la mesaje cand simteam nevoia, fara sa imi fac griji ca persoana care mi-a scris crede ca o ignor sau ca am altceva mai bun de facut.

raport de citire mesaje Facebook

Acum, cand primesc un mesaj, nu il citesc decat daca stiu ca am de gand sa raspund atunci. Si uneori mai ratez lucruri importante din aceasta cauza.

Solutia pentru a citi mesajele de pe Facebook fara a activa raportul ala de citire, vazut la ora xx, este o extensie a Google Chrome (deci va functiona numai daca folosesti Google Chrome) numita Facebook Chat Privacy. O poti instala gratuit de aici.

Aceasta extensie iti permite sa citesti mesajele primite fara sa activezi notificarea aceea “vazut la xx” dar si sa tastezi fara ca persoana careia ii scrii sa vada asta.

Cum o instalezi? Cei 3 pasi simpli mai jos:

1

2

3

Si nu, nu ma deranjeaza ca persoanele cu care comunic si care vor citi asta vor dezactiva si ele raportul de citire mesaje pe Facebook. E neplacut cand cineva iti citeste mesajele si nu iti raspunde, asa ca de ce sa nu fim toti scutiti de senzatia asta? :))

Nu ai inca Google Chrome? Instaleaza-l, gratuit, de aici.

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *