Am citit ca diseara este finala Eurovision 2015 din Romania si m-am gandit sa ascult piesele participante.

eurovision 2015

Pentru ca participa DIN NOU, am inceput cu piesa Luminitei Anghel – mi se pare mai mult decat comuna piesa aia. Nimic nou, nimic interesant, valsul vietii. Super boring. Nici daca i-am pune barba n-are nicio sansa. Asta e crudul adevar. Suntem in 2015, iar piesa aia pare produsa in Moldova. Adica este cu 50 de ani in urma.

Voltaj – simpatica piesa, o stim de pe radio, dar e in limba romana. Si e cam lenta. Si n-are acel je ne sais qoui, care prinde la Eurovision. Si nici ei nu sunt niste persoane iesite din comun din vreun punct de vedere astfel incat sa cucereasca publicul.

Piesele in limba romana cred ca au un handicap din start. Ca nu intelege lumea ce se canta. Iar cele in engleza par toate la fel.

De ce nu merge la Eurovision Inna sau Antonia? Sau Andra, din nou? Intr-o colaborare cu o voce sau trupa masculina bomba. Sau Adda care a adus ceva fresh in muzica romaneasca? Sau Delia?

In momentul in care ai o prezenta ca una enumerata mai sus deja avem 50% castigat. Cat succes are Inna spre exemplu, daca ii compune cineva o piesa ok, deci nu foarte buna, tot are mai multe sanse decat oricare din participantii de anul asta. Chiar si daca falseaza putin, de are vreo zi mai proasta, tot cred ca ar primi voturi si puncte.

Sa zicem ca Inna e ocupata prin afara tarii cu evenimente mai interesante si mai banoase. Hai sa ne intoarcem la Antonia. Fata asta se face iubita instant. Are voce, charisma, prezenta scenica, talent si o multime de fani in Europa.

Ne cresc sansele cu 75%.

Stiati, de exemplu, ca prezentatoarea rubricii de IQ de la Cronica Carcotasilor participa la Eurovision 2015 cu Aurelian Temisan? Tata cu copilul, da. Uite ce bine dau impreuna.

Spor la votat daca aveti pe cine vota si daca mai aveti incredere in sistemul de vot din Romania :))
Diseara, pe TVR1.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *