Fetele caută răzbunare. Femeile lasă karma să își facă treaba

Viața nu este mereu dreaptă cu noi, indiferent de cât de buni și corecți suntem noi cu ea sau cu cei din jurul nostru. Uneori se întâmplă să fi scos din aura ta pozitivă și ofticat încât răzbunarea să pară singura cale pentru a-ți lua revanșa și pentru a-ți reface bula de săpun (fericirea). Deși poate aduce satisfacții de moment, răzbunarea este considerată arma prostului (gurile rele spun că este mai prost cine nu apelează la răzbunare).

revenge

Ce este frumos în cadrul unei nedreptăți este când altcineva îți face ”treaba murdară”. Fie altcineva, fie karma însăși.

Spre exemplu, o cunoștință este înșelată de iubit. Jur că nu mă bucur. Chiar îmi pare rău, serios, mă pun în locul ei. Dar îmi pare rău în limitele în care îți poate părea rău de o persoană căreia nu i-a păsat deloc de fericirea ta, acum nu foarte mult timp. Din contră, mai și săpa împrejurul încercărilor de fericire deși eu nu îi făcusem nimic, cel puțin nimic de care să îmi dau seama. Nu mi-a fost ușor atunci dar eu am foarte mare încredere în destin. Dacă e dat să se întâmple ceva, se va întâmpla: carieră, fericire, dragoste, câștig la loto.

Nu trebuie să te înjosești cu răzbunări infantile. Karma are planuri pentru noi toti! Iar faptele noastre se întorc la noi asemenea unui bumerang. Atunci poate că ar trebui doar să fim mai atenți când ”aruncăm” faptele și acțiunile, nu?

Voi ați fost vreodată răzbunate de karma?


BUMERÁNG,
 bumeranguri, s. n. Armă de lemn îndoit în formă de unghi obtuz, folosită de populația băștinașă a Australiei, care, datorită formei sale și a felului în care este aruncată, revine la locul de aruncare dacă n-a atins ținta. – Din fr. boumerang. 
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *