Florentina stie cum arata barbatul ideal

O zi ploioasa si innorata de toamna se poate schimba rapid intr-una luminoasa cand, in casuta ta de email, apare un mesaj ce te anunta drept castigatoarea unui concurs cu intrebarea “Cum arata barbatul ideal?”

premiu

Ideal e un cliseu. Asa mi-am inceput eu comentariul pe blogul lui Jojo (apropo de asta, nu am reusit sa mai gasesc comentariul, poate a fost selectat pentru a fi folosit undeva, tipa care mi-a scris mailul este Talent Manager la o agentie de talente). Nu exista barbatul ideal, am continuat convinsa. Exista un barbat de care te indragostesti, iar el iti raspunde cu aceleasi sentimente. Este un barbat care te inspira, te ajuta sa cresti, sa devii mai buna. Este barbatul langa care tu devii ideala. Care te face sa razi, sa stralucesti, care te accepta si pe care tu il accepti.

Langa un astfel de barbat simti echilibru, implinire, liniste,  motivare, adrenalina pozitiva (negativa e aia cand trebuie sa il vanezi, cand iti trezeste indoieli, cand fuge de tine, cand te minte).

Si orice femeie simte cand este mintita. Doar ca uneori este prea nesigura pe ea sa creada ca merita ceva mai bun si accepta tot ce i se intampla. De aici apar nefericirea si alte consecinte nefericite.

Ca o concluzie, amuzanta (nu putea veni altfel din partea mea), Florentina stie cum arata barbatul ideal… tocmai d-asta este inca singura :))

 

PS: in curand si reclame pe autobuzele din oras… in genul celor Carrie Bradshaw knows good sex din Sex and the city :)))

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *