Fond de ten Zero defecte, marca Yves Rocher. Face sau nu cinste numelui?

Practic asta ar trebui să fie misiunea fiecărui fond de ten: zero defecte! Yves Rocher s-a grăbit să îl numească direct așa. Aroganță sau adevăr?

IMAG0069

Vă spuneam că am testat multe produse la Yves Rocher și de majoritatea am fost mai mult decât mulțumită. Fondul de ten ”Zero defecte” este unul dintre ele și deși în ultima perioadă am folosit alt sortiment, tot de la ei, tocmai ce mi-a ajuns coletul cu acesta și mi-am reamintit, după prima aplicare, de ce îl plac atât de mult.

Se adaptează foarte bine pielii și are o putere foarte mare de acoperire fără să încarce tenul. Am avut la un moment dat un fond de ten de la Rimmel, rezistent 24 de ore sau ceva asemănător, care era atât de consistent încât aveam impresia că mă dau cu o vopsea. Demachierea era un adevărat chin, se pare că era rezistent și la demachiant. ”Zero defecte” se îndepărtează ușor și fără problema.

Deși pe sticluță promite 14 ore de ten perfect, niciodată nu l-am cronometrat. Presupun că aceste 14 ore sunt variabile în funcție de tenul fiecăruia și chiar nu văd o problemă dacă nu ar rezista atât, nu e ca și cum nu ai putea să îți mai retușezi machiajul în 14 ore. Sunt totuși 14 ore. În plus, la cei 30 de ml ai flaconului, îl poți lua cu tine în portfard 🙂

Fluid, cu o textură ușoară, dar nu atât de ușoară încât să curgă (garantat nu curge), rezistent, cu putere de acoperire dar fără să încarce porii. Ușor de îndepărtat la demachiere!

Bej medium (300) merge perfect cu tenul ușor bronzat sau puțin creol, eu îl folosesc în marea majoritate din an. În rest, nuanțe mai deschise sau mai închise 🙂
Prețul normal este 49 de ron, însă în majoritatea timpului îl găsiți redus la 42 sau 39 de ron.

 

Click aici pentru a cumpara fond de ten Zero defecte, marca Yves Rocher.

Spor la shopping!

 

 

Loading Facebook Comments ...

One Reply to “Fond de ten Zero defecte, marca Yves Rocher. Face sau nu cinste numelui?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *