Hainele de la second-hand: da ori ba?

shHmmm, greu de spus daca sa fie da ori ba. Nu cred ca este motiv de fita cat poate fi motiv de igiena si sanatate a pielii. Chiar si daca nu cumperi articole de imbracaminte care intra in direct contact cu pielea, tot ramai putin cu gandul ca ai putea contacta o ciuperca sau alta boala de piele purtand hainele cuiva pe care nu il cunosti si despre care nu stii mai nimic.

In acelasi timp, daca stam sa analizam poate fi la fel de periculos si faptul ca hainele pe care le cumparam noi au fost probate de altcineva si au intrat astfel in contact cu pielea acesteia/acestora, chiar si pentru o durata scurta de timp.

Mitul ca intr-un magazin de haine second hand ai putea gasi articole foarte misto si ieftine ramane pentru mine doar un mit. Numar pe degetele de la o mana datile in care am intrat intr-un astfel de magazin si de fiecare data cand am facut-o nu am reusit sa gasesc nimic sa imi placa. Poate din cauza faptului ca sunt si usor pretentioasa, mai ales ca eu am probleme in a gasi ceva ce imi place chiar si intr-un magazin cu haine noi si in trend, d-apai la second hand. Am o prietena care si in cel mai patetic magazin se poate orienta si gasi ceva misto, ma surprinde de fiecare data cu achizitiile ei si incerc sa o conving sa ma insoteasca mai des la cumparaturi :))

Ultima oara cand am intrat intr-un SH eram sub impulsul unei conversatii cu o alta prietena care la fel credea in chestiile misto si ieftine. Mi-am plecat capul, m-am rugat sa nu ma vada nimeni cunoscut si am intrat. Si cauta si cauta si cauta. Si da, nu am gasit nimic si m-am furisat rapid afara. La naiba! Poate ca nu merg in magazinele care trebuie sau, cum cred eu in destin, sunt sortita sa cheltui multi bani pe haine :))

Ce cred vedetele despre SH? Pentru asta ar trebui sa urmariti diseara la Kanal D emisiunea Adelinei Pestritu “D Paparazzi”. Va dau si un pont: Esca, Sore, Alexandra Ungureanu, Delia Matache sunt de acord cu shopping-ul de la SH. Nu stiu daca o fac pentru imagine sau pe bune, dar ele cred in mitul “misto si ieftine la SH”.
“Se gasesc foarte multe lucruri faine si ieftine intr-un magazine second-hand. Nu am nicio problema daca au fost purtate o data sau deloc”, a marturisit Alexandra Ungureanu.

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *