HTC cu ecran nefuncțional: povestea merge mai departe

Vă povesteam nu demult cum telefonul meu HTC, cumpărat de doar 3 luni, este nefuncțional în partea de jos a ecranului, mai exact butoanele back, home și menu sunt moarte.

Pentru că nu găseam nici timpul necesar, dar nici nu mă lasa sufletul să trăiesc fără smartphone, am tot evitatul momentul trimiterii în service… până astăzi.

HTC_Desire_X_4Între timp, persoanele care mă auzeau că am probleme cu ecranul telefonului, îmi tot împărtășeau situații asemănătoare cu acest model de telefon, fie personale, fie de ale cunoscuților. Azi, în store la Vodafone, un tip care m-a auzit vorbind cu consultanta despre situația mea, a intervenit rapid: ”HTC, nu? Eu am trimis unul în service de 3 ori în 4 luni! Tot cu touchscreen. În special vara aveam probleme. Nu aș mai cumpăra HTC niciodată”. Reacția consultantei nu a întârziat să apară ”Sincer, am trimis în service, într-o săptămână, 7 HTC-uri cu aceeasi problemă…Și eu chiar aveam o părere bună despre telefoanele HTC…”

Ce să mai zic? Că aștept să se întoarcă din service și că îl vând la un preț ceva mai mic? Cu tot cu garanție! Să se spele altcineva pe cap cu el! Fanii HTC, dacă există!

Între timp, 15 zile lucrătoare (ăsta este termenul de service) fără smartphone. Cu Nokia C3! Nemuritorul Nokia!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *