HTC Desire X – probleme touchscreen la 3 luni de la achiziție

UPDATE: deși aseară a funcționat, astăzi a luat-o de la capăt. NU merge! 🙁
Sincer am mai auzit o persoană care a pățit la fel, nu aș recomanda acest telefon nimănui…

Fix mâine fac 3 luni de când mi-am luat un HTC Desire X. Este negru, slim, are design modern, blitz, cameră 5 mp, procesor bun, memorie internă bună – review de fată :)) . Am fost foarte mulțumită de el și l-am lăudat cu fiecare ocazie posibilă. I-am instalat toate aplicațiile de care am nevoie (mail, vreme, facebook, twitter, blog, fashion, jocuri, editare poze, instagram, etc), l-am folosit și ca hotspot pentru laptop dar nu pentru perioade mari de timp, serile trecute am urmărit chiar și seriale online pe el, unul pe seară.

HTC_Desire_X_4

Am avut ocazia de la job să îmi schimb telefonul și am zis ”nu am de ce, sunt foarte mulțumită de telefonul meu”. Se pare că el nu este la fel de mulțumit de mine, iar astăzi în urma unei conversații telefonice de vreo 20 de minute, timp în care a stat lipit oarecum de obrazul meu, nu a mai răspuns la comenzi. Nu m-am panicat și i-am dat pace vreo oră. Tot nu răspundea la comenzi. Am dat un search pe google și unii utilizatori recomandau actualizare de soft. I-am mai dat pauză de două ore pentru un pui de somn. Al meu, evident. M-am decis apoi pentru un upgrade. După multe reporniri, restartări și apăsări exagerate pe ecran am reușit să ajung în acea secțiune de upgrade. Surpriza? Nu aveam spațiu disponibil. Am conectat telefonul la laptop si am mutat tot de pe cardul de memorie. Iar un restart telefon, niște nervi consumați, niște degete cu dureri și ajung în secțiunea de upgrade.

Care este primul lucru pe care telefonul meu îl face după actualizare? Sună ultima persoană apelată. Până să îmi dau seama conversația ajunsese la 10 secunde.

Nu este cel mai reconfortant sentiment ca telefonul pe care ai dat niște bani să se strice atât de repede. Mai ales că îți place telefonul respectiv și îți plac și banii de concediu și nu ai chef de investiții noi. Veți spune că era în perioadă de garanție și că îl puteam repara gratuit. Peste două zile intru în concediu, chiar nu aș vrea să o fac fără smartphone-ul meu mai ales că postez pe blog, socializez, sun și imortalizez momente. Chiar și iarnă de ar fi, 2 săptămâni fără smartphone e greu de tot. Și da, sunt un pic dependentă de el, dar am voie :))

La vreo 30 de minute după actualizare soft, zeii s-au îndurat și telefonul este funcțional.
Dacă vă confruntați cu astfel de probleme, vă recomand această actualizare de soft, despre care am povestit (o găsiți în Setări – Despre – Actualizări software).

Cheers și să ne ”trăiească” smartphone-urile!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *