Am citit astazi ca in curand va fi disponibil WiFi la bordul avioanelor din Europa. Pentru ca pana acum nu era in special din cauza costurilor foarte mari avand in vedere ca acel internet era folosit de la sateliti.

wifi la bordul avioanelor

Schimbarea vine dupa ce numarul satelitilor de pe orbite care ofera internet a crescut dar si pentru ca cei de la conducerea companiilor aeriene s-au gandit sa exploateze financiar aceasta resursa.

Spre exemplu exista posibilitatea sa fie taxat WiFi la bordul avioanelor atunci cand pasagerul vede filme sau asculta muzica. In plus prin aceasta conexiune se pot promova parteneri ai companiei aeriene, cum ar fi hoteluri, restaurante sau magazine.

In SUA 66% din companiile aeriene ofera WiFi la bordul avioanelor, iar la nivel mondial procentul este de 24%.

Lufthansa, Air France-KLM, Ryanair si Vueling sunt o parte dintre principalele companii aeriene europene care vor sa ofere Wi-Fi la bordul zborurilor pe distante scurte din Europa.

Sigur multi dintre pasageri vor fi dispusi sa plateasca taxa de WiFi pentru a naviga pe internet in timpul zborului, pentru a posta selfie-uri si de ce nu, pentru a da un check-in in aer.

Sursa foto: http://doug.com/

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *