Întrebarea corectă în ziua de Moș Nicolae!

Știu, tradiția spune să întrebi ”Ce ți-a adus Moșul?” sau ”Ce ai primit de la Moș Nicolae?”
Dar eu îmi doresc să începem să schimbăm puțin mersul lucrurilor, timpurile pe care le trăim impun inevitabil asta.

Eu mi-aș dori din suflet să ne întrebăm între noi ”Ce ai dăruit de Moș?”, ”Pe cine ai făcut să zâmbească astăzi?”, ”Cui i-ai înseninat ziua?”

o zi mai frumoasa

De ce să ne duelăm în lucruri pe care le-am primit și nu în lucruri pe care le-am dăruit?
De ce să ne lăudăm cât de fericiți ne-au făcut alții și nu cât de fericiți i-am făcut noi pe cei dragi sau pe oamenii din jur?

Ideea acestei postări mi-a venit în urma unui articol de pe timesnewroman.ro, un site de umor și parodie, care au scris astăzi că mulți români au găsit în ghete un miros puternic de șosete. De obicei, râd cu poftă la glumele lor, dar articolul ăla era gata să mă facă să plâng… D-astea le-am și comentat că acel articol ar fi fost amuzant, dacă nu ar fi fost adevărat.

Suspended coffees și shoe box.

Sunt răspunsurile perfecte pentru persoanele care ca și mine se gândesc cum ar putea aduce un minim de fericire în viața cuiva care are nevoie de asta.
Suspended coffees – cafelele în așteptare pe care le comanzi în plus și le lași la bar / casă pentru orice ar avea nevoie de ele, pe gratis.
Shoe box – pachețelul cu ceva dulce sau de mâncare, ambalat și neînceput (dulciuri, fructe, alimente), însoțit de un bilet cu un mesaj de genul ”Pentru oricine are nevoie, cu drag!”.

Acestea fiind spuse, tu cui vei face astazi, și nu numai, ziua mai frumoasa?

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *