farm heroes saga

In viata mea de socializare online, prima dragoste a fost Farmville. Si da, chiar si o astfel de prima dragoste nu se uita niciodata. Inca iubesc jocul ala (desi nu ma mai joc de aproximativ 5 ani) si mi-e dor de reusitele si senzatiile pe care le aveam atunci cand plantam o gradina de lalele sau una de floarea soarelui (ambele flori sunt florile mele preferate) si apoi priveam incantata rezultatele. Inca mai am niste poze.

farmville

De atunci m-am mai jucat FrontierVille, celebrul Candy Crush si de vreo 2 ani cred, ma joc, mai intens in ultimii 2 ani ce-i drept, Farm Heroes Saga. Am eu ceva cu fermele, o fi vreo chemare ascunsa :)) Mi se pare amuzant si dragalas, dar in acelasi timp, provocator prin misiunile pe care le am de indeplinit. Jocul iti ofera si niste bonusuri de super puteri la cateva ore distanta, asa ca la nivelurile mai dificile ai si ajutor.

farm bonus

Odata folosite, trebuie sa astepti cam 6 ore pentru primul, 12 pentru al doilea si cam o zi intreaga pentru ultimele doua. Eu joc si pe mobil Farm Heroes Saga asa ca uneori cand am ambitia sa trec un nivel incapatanat si am bonusurile consumate, setez ora si data telefonului cu o zi inainte si am din nou bonusurile intregi si atac in forta 🙂

La fel si pentru vieti. Nu mai am vieti la joc? Setez ora telefonului peste doua ore din acel moment si am un set complet de 5 vieti pentru a juca 🙂

Pana nu demult, stergeam jocul din telefon, atunci cand era vorba de un nivel mai greu, si il reinstalam, iar ei imi dadadeau bonusuri duble pentru ca la producatori aparea ca si cum joc prima oara de pe mobil. Am descoperit asta din greseala, cand am sters de nevoie toate aplicatiile din telefon. Ulterior cred ca s-au prins si ei de aceasta greseala de sistem si acum acele bonusuri duble nu se mai dau la reinstalarea jocului.

Joci Farm Heroes Saga? Ne dai un pont? La ce nivel esti? Eu sunt la nivelul 741, de curand chiar sunt prima dintre prietenii mei de pe Facebook.

Loading Facebook Comments ...

One Reply to “Joci Farm Heroes Saga? Uite niste ponturi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *