Usor neatragatoare, prea pretentioasa, recent parasita sau pur si simplu intr-o pauza de relatii? Motive pentru care femeile sunt si aleg sa ramana singure sunt destule. Cert este ca mass media incearca sa le gaseasca cat mai multe motive pentru ca sa nu se simta prost si sa nu isi planga de mila asa ca scriu articole intregi despre asta. Ati observat vreodata insa ca aceste motive sunt, intentionat sau nu, inspirate de cele mai abuzive, toxice si naspa relatii, nu neaparat de o relatie decenta sau chiar frumoasa?

single

Exemplu: ai posibilitatea sa faci ce vrei cand vrei. Serios? Pai cam asta ai posibilitatea sa faci si intr-o relatie normala, mai putin cu cine vrei, ca doar na, ai iubit. Faceti o data ce vrei tu, o data ce vrea el, mai alegeti si cai de mijloc.

Poti flirta fara probleme. Parerea mea este ca atunci cand flirtezi fie o faci total nevinovat, fie o faci pentru ca vrei sa agati. Ca femeie, atunci cand vrei sa agati, de cele mai multe ori (99% m-as risca sa afirm) vrei sa fii intr-o relatie. Si atunci de ce te-ai bucura ca esti single si poti flirta cand de fapt tu vrei o relatie? Doar eu vad o problema aici?

Ai mai mult timp pentru tine sa te dezvolti personal. Asta da, daca pana sa fii singura erai intr-o relatie in care va sufocati reciproc cu gelozii si tampenii si va plafonati pe canapea la seriale in loc sa va inspirati si indemnati unul pe altul sa va dezvoltati personal.

Ai posibilitatea sa tii mai mult legatura cu prietenii. Cu cine? Cu prietenii aia care intre timp s-au cuplat toti si din cauza ca tu esti single adevenit cam aiurea sa ii insotesti pentru ca esti mereu in plus? A treia, a cincea si a noua roata la ‘caruta’? Seara cu fetele poate ramane seara cu fetele chiar si atunci cand esti intr-o relatie.

Si nu va imaginati ca va citez de pe vreun site de 2 lei. In continuare voi analiza de pe hufingtonpost.com unele care nu au nevoie de completari:

Nu te certi cu nimeni pentru partea de pat, poti dormi pe ce parte vrei ?!
Cumperi mai putina hartie igienica ??!!
O sticla de vin iti ajunge 3 seri.
Astepti cu emotie un mesaj de la cineva pe care abia l-ai cunoscut seara trecuta.

In concluzie, este misto sa fii singur doar daca relatia in care ai fost inainte sau in care ai fi putut fi nu este una ok / normala / sanatoasa. 

 

foto: weheartit.com

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *