”- Sper să avem o noapte liniștită” spun eu aflând că tocmai se potolise un cutremur de vreo două minute, destul de intens, si pe care nu l-am simțit pentru că eram pe alee, veneam acasă, și referindu-mă în special la cutremur.
” – Aș prefera una memorabilă” spune un coleg, pe chat. El simțise cutremurul și mă anunțase și pe mine.
” – Prefer liniștită, din toate punctele de vedere”, închei eu cu gândul că abia aștept să gătesc o cină târzie și ușoară, să fac un duș și să adorm citind câteva pagini sau privind un show plictisitor la TV, mai ales că, deși sâmbătă, eu vin de la muncă.

Prioritățile se schimbă.

friday night

În urmă cu 4-5 ani un weekend fără petrecere îl consideram unul pierdut. Acum când cineva spune nopți memorabile, în mintea mea se derulează câteva petreceri și amintiri foarte misto. Și trăiri fără egal. Memorabile. Amintiri care îmi pun instant un zâmbet imens pe față.

Dar nu mai ‘vânez’ așa ceva.

‘Vânez’ dimineți memorabile. Prânzuri. Concedii.
Se spune că nu este important cu cine petreci vineri sau sâmbătă noapte. Important este cu cine vrei să te trezești dimineața.

Și în punctul asta am ajuns eu. Nu cred că mi-a luat mult sau puțin. Mi-a luat exact cât trebuie.
Și asta nu înseamnă că renunț de tot la petreceri (deși nu am mai ieșit nopțile de câteva luni bune) sau că am renunțat să îmi doresc nopți memorabile. Înseamnă că s-au schimbat prioritățile, un lucru absolut normal în viața tuturor de altfel.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *