Oricine poate avea un partener TROFEU, dar nu oricine poate avea o relatie TROFEU

Barbatii vaneaza cea mai sexi si frumoasa femeie, iar femeile cel mai aratos si bogat barbat totul in ceea ce multi numesc fuga dupa un parterner TROFEU. Nu prea au cum sa existe sentimente de iubire in relatia cu un partener trofeu, dar este foarte posibil sa existe si exceptii ce confirma regula. Alte sentimente ce ar putea intr-adevar exista intr-o altfel de relatia ar putea fi mandria, orgoliul, posesivitatea, supunerea, dorinta, dominatia, obsesia. Oricine se poate inrola intr-o astfel de lupta pentru “inima” unui partener de tip trofeu, partener pe care il ai pentru a te mandri cu el, pentru a te afisa ostentativ, pentru a demonstra celor din jur si tie ca da, poti avea pe cineva ravnit de multa alta lume.
Dar cand vine vorba de o relatie trofeu, de o iubire trofeu, de o legatura de care sa fii mandru si pe care oricine altcineva sa o invidieze, ei bine, asta este cel mai greu si foarte putini reusesc sa o obtina.

Nu ar fi deloc o idee rea sa incepem sa `vanam` relatii trofeu in loc de parteneri trofeu.

Daca am analiza putin, am realiza ca nici nu vorbim de o vanatoare, ci doar o `munca` comuna din partea celor doi parteneri care daca se iubesc suficient vor duce relatia la una demna de trofeu 🙂

married-couple

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *