Parfumurile vedetă de la Yves Rocher: So Elixir și So Elixir Purple

Prima comandă la Yves Rocher am făcut-o în urma unui pliant găsit într-o revistă pentru femei. Îmi plăceau la nebunie niște genți roz, pe care le mai am și acum, și le folosesc, după mai bine de 3 ani. Comandam diferite cosmetice (geluri de duș, demachiante, farduri, etc) și întotdeauna primeam cadouri pe măsură. Nu le fac nicio reclamă însă nu mi s-a întâmplat măcar o singură dată să folosesc un produs de care să nu fiu mulțumită (am încercat cam tot de la ei, mai puțin produse de slăbit, au niște capsule și siropuri).

soelix

Acum vreo doi ani, m-a sunat o operatoare să îmi facă o ofertă și am îndrăznit să comand un parfum de care nu aveam nici cel mai mic habar. I-am zis direct că sunt mulțumită de toate produsele lor, dar vreau să îmi recomande un parfum, eventual cel mai vândut parfum al lor. Mi-a prezentat imediat So Elixir, enumerându-mi esențe și arome din care oricum nu am reușit să îmi fac o idee, nici măcar vizual, d-apai olfactiv. 30 ml – 130 de ron. Nici foarte scump, dar nici foarte ieftin. L-am așteptat cu sufletul strâns, dar aveam încredere atât în brand, cât și în clientele care îl cumpărau cu atâta patos.

Să vă zic că este parfumul meu de suflet și că îl folosesc în 90% din timp, de 2 ani încoace? Și că toată lumea îl remarcă și mă complimentează? Este o investiție foarte bună, iar parfumul persistă destul de mult. De aproximativ un an, au scos și varianta So Elixir Purple (click aici pentru comanda), iar eu am fost printre primele cliente sunate să îl testeze, nu apăruse nici măcar în catalog când m-au sunat. La fel, i-am vorbit operatoarei ca de la om la om, nu de la client la vânzător, i-am zis că sunt mulțumită de ei, de produse, de So Elixir clasicul și că vreau o părere personală legat de Purple. Mi-a zis că este la fel de bun, ba chiar mai special și mai plăcut simțurilor olfactive. În maxim 10 zile lucrătoare, îl testam și pe acesta, la fel de mulțumită și încântată.

Prietena mea cea mai bună din facultate l-a ”cunoscut” prin mine și acum numai So Elixir folosește, ba clasic, ba Purple.

soelixir

Dacă vă gândiți vreo clipă să testați un parfum nou, vi le recomand cu încredere pe cele două. Plus că Yves Rocher vă oferă cadouri la fiecare prag de preț al comenzii. La un parfum de 130 de ron, primești 3 cadouri. Ai patru produse cu 130 de ron, plus transport gratuit 🙂
Revin și cu alte review-uri de produse Yves R!

Click aici si aici pentru a comanda parfumurile vedeta de la Yves Rocher, dar si pentru a fi la curent cu promotiile!!

Loading Facebook Comments ...

One Reply to “Parfumurile vedetă de la Yves Rocher: So Elixir și So Elixir Purple”

  1. Ai ales sa scri despre doua parfumuri destul de interesante pe care am avut sansa sa le am pe ambele,,, unul chiar de 2 ori 🙂 si sunt superbe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *