Sunt anumite stadii de celulita cand lupta pe ‘fronturile’ dieta si sport nu reuseste sa dea rezultate in timpul dorit. Si atunci apelam la tehnologie, fara sa neglijam alimentatia corecta si miscarea.

celulita

Ce am testat de curand la un salon de remodelare corporala din Ploiesti? Cavitatie si radiofrecventa, proceduri pe care inca le urmez si de care sunt foarte multumita. Initial am mers la acest salon, atrasa de promotii (din nou!) si voiam sa fac cateva sedinte de electrostimulare. Roberta insa mi-a recomandat radiofrecventa si cavitatie si recomandarile ei s-au dovedit mai mult decat inspirate.

Pentru un tratament eficient si rezultate vizibile se lucreaza pe portiuni ale piciorului. Spre exemplu, partea din spate a piciorului, de deasupra genunchiului pana la fund inclusiv, se imparte in doua. Cam dupa trei sedinte a cate 10-15 minute fiecare (10-15 radio si 10-15 cavitatie) ai rezultate concrete. Iar comfortul psihic il depaseste pe cel fizic.

Eu dupa prima sedinta am parasit salonul relaxata, increzatoare si optimista. Si cand am ajuns acasa m-am plimbat ceva prin fata oglinzii, incantata de ceea ce vedeam. Desi problemele mele nu erau atat de grave, ajunsesem sa ma deprim la gandul ca vine vara si trebuie sa merg la piscina si la mare aratand asa (uneori ma las coplesita de probleme minore, fie e genetic, fie e ceva specific feminin).

Procedurile sunt nedureroase si chiar relaxante. Cavitatia este un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si joasa frecventa de 48 khz, care distrug celulele grase, celulita si remodeleaza tesuturile. La nivelul pielii simti maxim o caldura placuta, iar la nivelul urechilor… auzi un tiuit surd asa… mai intens daca celulita sau grasimea este mai incapatanata.

Radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice. Si ii simti modul de actiune chiar si 12-24 de ore dupa ce sedinta s-a incheiat. O caldura asa in interiorul zonei unde a fost aplicata procedura. Vestea foarte buna este ca radiofrecventa determina corpul si zona unde a fost aplicata sa produca colagen vreo 2-3 luni dupa tratament. N-ai cum sa nu o iubesti :))

celulita 2

Am de gand sa imi iau si niste sedinte pentru ten deoarece radiofrecventa la nivel facial reduce ridurile, imbunatatind vizibil textura pielii si transformand ten intr-unul mai proaspat, intinerit si luminos.

Pachetele si preturile sunt disponibile aici. Ofertele sunt foarte avantajoase iar personalul de exceptie. Am deja o prietena care merge acolo la recomandarea mea, urmeaza aceste proceduri si este foarte incantata.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *