UPDATE: La Placinte Ploiesti se va deschide in Winmarkt. Si da, inca fac angajari. Detalii pe pagina lor de Facebook de aici.

 

Azi am intrat pe ejobs si am gasit un anunt de angajare pentru restaurantul La Placinte, cu locatie in Ploiesti. Ceea ce inseamna ca in urmatoarea perioada vom avea acest restaurant si in republica noastra. Abia astept sa le testez placintele, dar si celelalte produse, mai ales ca pe ei ii recomanda o indelungata traditie.

la placinte

La Placinte este o marca comerciala din Republica Moldova, aparuta in anul 1999.

In Ploiesti, cel mai probabil restaurantul va fi deschis in centrul comercial Afi. Stiu sigur ca si in Afi in Bucuresti exista un restaurant La Placinte si de aici deductia mea.

Vestea buna e ca fac si livrari, cel putin sectiunea de livrari este disponibila pe site-ul lor. Vestea si mai buna e ca poti plati comanda cu cardul, la momentul livrari. Spun ca este si mai buna pentru ca mi se intampla des sa raman fara bani cash. Nu ma incanta suma minima pentru livrare gratuita, adica 50 de ron, dar cei 8 ron platiti pentru comenzi mai mici de 50 de ron nu reprezinta o taxa foarte mare.

Daca sunteti nerabdatori in legatura cu deschiderea puteti sa ii urmariti pe pagina de Facebook. Sunt postate zilnic update-uri legate de noile deschideri de restaurante, dar si informatii despre promotii sau produse.

Daca sunteti in cautare de un job si un loc in echipa La Placinte Ploiesti va surade accesati pagina de aici.

La Placinte, inainte, nu? 🙂

foto: La Placinte, Bucuresti.

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *