Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, are in aceasta perioada o competitie cu miza speciala pentru posesorii de autoturisme BMW: #RoadtoBMWWelt. Acestia din urma trebuie sa parcurga 2998 kilometri (distanta Proleasing Motors – BMW Munchen si inapoi) pana pe 15 iunie 2017 pentru a intra in extragerea finala ce le ofere drept premiu un City Break prelungit la Munchen, pentru doua persoane.

Poate va intrebati de ce ar fi motivat un posesor BMW sa parcurga 2998 kilometri in aproximativ 3 luni (startul concursului s-a dat pe 15 martie) sau chiar in mai putin timp.
Ei bine, Munchen gazduieste doua locatii pe care orice fan adevarat BMW doreste sa le viziteze macar o data in viata: BMW Museum si BMW Welt.

BMW Museum (inaugurat in 1973) este unul dintre cele mai mari muzee din lume, dar si unul dintre cele mai vizitate. La intrarea în muzeu vizitatotorii sunt intampinati de o sculptura kinetica ce reprezintă procesul de creare a formei unei mașini. 714 bile metalice controlate de calculator și suspendate de fire subțiri de oțel iau diverse forme în mișcările lor și apoi se materializează în designul unei mașini BMW.

BMW Welt, una dintre principalele atractii din Munchen, este o cladire impresionanta a producatorului german cu multiple facilitati. Aici oamenii pot vizita cladirea, admira masinile, chiar si de foarte aproape pentru ca anumite modele sunt lasate descuiate, pot servi cafeaua, pot servi masa, pot asista la expozitii, prezentari, concerte, sau pot face cumparaturi de accesorii si produse de Lifestyle BMW.

Poate City Break-ul prelungit la Munchen nu va motiveaza sa acceptati provocarea Proleasing Motors, #RoadtoBMWWelt, pentru ca nu va simtiti neaparat norocosi si aveti o sansa din 200 (sau cati participanti au acceptat si finalizat cursa pana acum). Atunci va puteti inscrie pentru premiile garantate. 

Distanta de 2998 de kilometri va demotiveaza?

Aveti la dispozitie kilometri bonus.
Cum ii puteti obtine? Prin interventii de service ale autoturismului, pe care le-ati fi efectuat oricum, dar si prin vizite la service-ul Proleasing Motors pentru citire de cheie sau check-in. O interventie de service va aduce instant 500 de kilometri bonus.

Detalii complete si modalitati de inscriere in #RoadtoBMWWelt AICI .

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *