Mi-am cumparat masina asta de spalat acum 3-4 luni si am fost foarte incantata de ea de fiecare data cand am folosit-o. Inca mai sunt, doar ca in seara asta, incercand sa spal o hainuta mai pretentioasa, am avut parte de cateva emotii din partea masinii din spalat.

WF60F4E0W2W

Greseala a fost a mea pentru ca in incercarea de a seta masina sa nu imi stoarca, respectiv distruga haina (e tare pretentioasa ca si material), n-am mai seta nimic pe partea de stoarcere si la finalul programului ales de mine, pe ecran a ramas activata eroarea cheita rosie, de fapt doar pictograma cheita rosie, semn ca masina este blocata, si nu mai mi-a permis sa deschid usa.

Am oprit alimentarea de la priza, in speranta ca o pacalesc, in zadar insa. Tot nu se deschidea. Panica. Am reconectat-o la priza, inchis-o din buton, deschis-o. Nimic. Usa era blocata.

Am cautat pe google. Niciun rezultat concludent / util. Am cautat in manual. Mai nimic, daca imi permiteti sa adaug un termen de comparatie lui nimic :)) Din manual am aflat  ca nu mai este nimeni la call center Samsung la ora 22.00 si ca as putea sa descarc aplicatia Smart Check, disponibile pe smartphone pentru a indica erorile de pe ecranul masinii de spalat.

Pentru ca toate astrele se aliniasera fix invers, nu mai aveam baterie la telefon. Cu greu am instalat aplicatia si am incercat sa scanez cheita rosie. Surpriza? Nu o recunostea pentru ca aplicatia recunoaste codurile de eroare, nu pictograme mici si rosii. Mi-am dat seama de asta dupa cateva reincercari.

M-am gandit sa aleg un alt program si sa ii cer sa o mai spele o data, poate asa se deblocheaza. Dupa ce ca indicatiile de pe eticheta hainei ma avertizau sa nu o spal, ci doar sa o curat la dry cleaning, am mai spalat-o o data, resemnata. Am ales cel mai scurt program si de data asta am selectat fara stoarcere. Inainte nu selectasem nimic la partea de stoarcere.

Dupa 12 minute, cat a durat programul acesta al doilea, am auzit jingle-ul de final, care ma anunta de fiecare data ca masina a terminat de spalat. Eram in sufragerie. Mi-am zis “Doamne ajuta sa fi disparut cheita rosie” si m-am apropiat cu ochii inchisi de debaraua unde se afla masina. Sufletul mi-a venit la loc cand am vazut ca a disparut eroarea cheita rosie si ca pot deschide usa.

 

Daca patiti ca mine, sper sa ajungeti pe blogul meu cat mai repede si sa gasiti solutia!
Seara buna!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *