Scrie despre România și câștigă 10.000 de euro!

WMR BUSINESS TV organizează, cu ocazia Crăciunului, concursul ”ORIZONTUL DESCHIS” și oferă premii în valoare de 10.000 de euro.

concurs_literar_wmr

Tema concursului este realizarea unui eseu despre România intr-un mod pozitiv, abordând teme filozifice, literare sau știintifice prin mijloace originale.

Organizatorii vor un eseu despre România care să arate tot ce este mai frumos și bun în țara noastră, care să prezinte viziunea participanților despre cum este sau cum văd în viitor România. Eseul trebuie sa fie unic, sa fie extrem de atractiv, dinamic, să ducă gândul la ideea de viitor.

Termen limită este 22 Decembrie 2013, ora 22.00, conform orarului oficial al României.

Premiile acordate vor fi:

– Marele Premiu de 5,000 EURO
– 2 premii de cate 1,000 EURO
– 4 premii de cate 300 EURO
– 10 premii de cate 100 EURO

 

Realizatorul eseului care este cel mai votat va castiga un premiu de popularitate de 1,000 EURO. Pentru detalii suplimentare legate de regulament, accesați pagina www.wmrbusinesstv.ro.

WMR (World Media Resources) BUSINESS TV este un alt fel de televiziune, un concept nou in Romania, foarte dinamic si spectaculos, pentru viitor si generatiile viitoare. Ajută liderii de business, factorii decizionali si profesionistii sa faca alegerile potrivite, in cunostinta de cauza, oferind imediat informatie de inalta calitate din intreaga lume. Informatie relevanta, de incredere, exacta care sta la baza oricarui proces decizional si educa in sens economic.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *