Acum vreo luna am demarat procesul de cautare ghete de piele pentru iarna. Am verificat cateva site-uri in cautarea perechii potrivite dar nimic nu m-a convins. Fie pentru ca erau prea scumpe, fie pentru ca ma temeam ca nu mi se va potrivi perechea si voi pierde destul timp cu returulsi banii blocati. Am gasit cateva modele interesante la Deichmann pe site insa ele nu era disponibile pentru comanda pentru ca nu se pot face comenzi online la Deichmann si nici nu se gaseau fizic in magazinele din minunatul meu oras Ploiesti.

Deichmann

Am verificat si pagina de Facebook a celor de la Deichmann pentru a le face o sugestie de magazin online si pentru a le intreba de ce nu sunt toate modelele de pe site in toate magazinele din tara. Acolo am aflat, din postarile celor care administreaza pagina, dar si din replicile utilizatorilor Facebook ce comentasera pe acolo, ca exista posibilitatea de a cere “transfer”pentru o pereche de incaltaminte care imi place din magazinele unde ea se afla catre un magazin care imi este aproape mie.

Am sunat la numarul de pe site 021 300 2671 (L-V 10:00-14:00) si am comunicat unei angajate a call centerului Deichmann modelele si marimile pe care le doresc in Ploiesti. Termenul maxim este de 14 zile calendaristice parca.Am comandat doua modele, ambele marimea 37.

La scurta vreme (maxim 6-7 zile) m-au sunat sa merg in magazin. Am mers, venise doar una dintre perechi, ghetutele nu mi s-au potrivit si nici nu aratau asa bine in realitate, iar partea buna este ca nu a trebuit sa le cumpar. Dar mi-am gasit alte ghetute, tot din piele, mult mai misto si mi s-a potrivit marimea 36, cu care am plecat acasa incantata 🙂

Astazi m-au sunat din nou, ca a venit si cea de-a doua pereche si ca am la dispozitie maxim 7 zile sa merg sa le vad / probez si sa ma decid daca le cumpar sau nu. Mi se pare foarte misto carateristica aceasta, si daca timpul de asteptare ar fi putin mai mic, ar fi perfect 🙂

 

Sa va fie de folos! 🙂

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *