Rochia de mireasă nu se vinde! De acord?

”Vând rochie de mireasă” – cât de des ne întâlnim cu anunțul ăsta? 

rochie mireasa

Într-o lume în care nimic nu se pierde, totul se transformă vinde pe mercador / tocmai.ro / okazii / facebook, nici rochiile de mireasă nu au scăpare. Nu știu altele cum sunt dar eu nu mi-am vândut niciodată un articol de îmbrăcăminte, cu atât mai puțin o rochie de la un eveniment important (rochie de mireasă nu am avut ocazia să am/port).

Eu când mă gândesc la rochia de mireasă mă gândesc la un articol de îmbrăcăminte cu o însemnătate deosebită, ceva fără de preț, ceva de care nu aș vrea să mă despart, ceva în care nu aș vrea să știu că se poate îmbrăca o altă femeie, ceva numai al meu. De fapt eu așa gândesc despre majoritatea hainelor mele mai speciale, pe care am cheltuit mai mulți bani sau pe care le-am purtat la anumite evenimente.

Rochia de mireasă este articolul ăla pe care îl păstrezi la loc de cinste, în șifonier, i-l arăți fiicei tale când crește, nepoțelelor… Îl revezi tu când îți e dor de cea mai specială zi din viața ta. Ok, ai și poze și filmare veți spune. Nu este același lucru!!

Dacă fiica ta își dorește să poarte la nunta ei rochia ta de mireasă? (Am vazut eu prea multe filme și sunt nostalgică?)

Și totuși, foarte multe femei își vând rochia după nuntă. De ce?

rochie mireasa2

Se vinde pentru a recupera banii cheltuiți? Atunci pentru ce chinul financiar de a-ți achiziționa o rochie mult mai scumpă decât îți poți permite, ca ulterior să o vinzi? Pentru a impresiona în ziua respectivă? Pentru poze?

Personal, consider rochia de mireasă un obiect vestimentar de unică folosință, în sensul bun al cuvântului UNIC.

Unic = special, deosebit, once in a lifetime.

Sunt total împotriva acestei tranzacții comerciale. Rochia de mireasă nu se vinde ! De acord?

 

Sursă foto: mercador.ro și femeiastie.blogspot.com

 

Loading Facebook Comments ...

One Reply to “Rochia de mireasă nu se vinde! De acord?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current month ye@r day *